Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Girauta i Rivera

Juan Carlos Girauta dimiteix després dels mals resultats de C's a les eleccions

«S'ha aixafat a un home bo i jo no vull ser aquí després d'això», ha apuntat l'exportaveu parlamentari de la formació taronja

Girauta i Rivera
Girauta i Rivera | Catalunya Diari

L'exportaveu parlamentari de Ciutadans, Juan Carlos Girauta, ha anunciat aquest dilluns que es retira perquè, segons ha afirmat, no vol «estar en política» sense el fins avui president de la formació taronja Albert Rivera. «S'ha aixafat a un home bo i jo no vull ser aquí després d'això», ha apuntat Girauta en una entrevista concedida a 'esRadio'.

Girauta s'havia quedat sense escó

El candidat 'número u' de Ciutadans per la província de Toledo al Congrés dels Diputats i exportaveu de la Cambra Baixa s'havia quedat sense escó després dels comicis  celebrats aquest mateix diumenge.

 

Comença la pugna per triar el successor de Rivera

Albert Rivera ha presentat la seva dimissió com a president de Ciutadans i ha anunciat un Congrés Extraordinari per a triar el seu successor, o successora, al capdavant dels taronges. Es dóna per fet que agafarà el relleu Inés Arrimadas, però aquesta no és l'única aspirant en aquest 'Joc de Trons' que ha començat al partit antinacionalista.

I és que, en el procés de negociació posterior a les eleccions generals del passat 28 d'abril, van sortir a la llum alguns dels noms més identificats amb la via socialdemòcrata del partit, com Toni Roldán o els eurodiputats Luis Garicano i Javier Nart.

També et pot interessar...