Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rufián i Lomana

Carmen Lomana ataca a Gabriel Rufián i li diu que és un «lumpen»

L'empresària l'ha acusat de no tenir «dialèctica i altura política»

El debat d’investidura d’aquest dijous ha donat molt sobre què parlar, entre altres coses, pels discursos dels líders polítics. En aquest cas, Carmen Lomana ha criticat Gabriel Rufián, el portaveu d’ERC al congrés, a causa de les bromes que va fer en el seu torn de paraula. 

Lomana: «em fas molta vergonya»

Lomana ha utilitzat la xarxa social Twitter per llençar un missatge a Rufián en referència a les seves bromes, que van generar diversos somriures a l'hemicicle en el seu moment. En ell,  Lomana li ha dit que li produeix «molta vergonya» quan parla sobre el Parlament. A més, l’empresària també  l’ha acusat de ser un «lumpen», ja que segons ha assegurat va insultar i faltar al respecte als altres líders per compensar «la falta de dialèctica i d’altura política».

El líder català no és la primera vegada que genera polèmica per les seves bromes i comentaris, però tampoc Lomana, qui a més, en reiterades ocasions ha expressat la seva ideologia, totalment contrària a la de Rufián. Per aquest motiu, i com de costum, el d'ERC ha acceptat la crítica fent retuit al missatge que li ha llençat Lomana, i aquesta, per calmar els ànims que ha generat el seu comentari li ha volgut contestar «tens sentit de l'humor. Això m'agrada».

El tuit té més de 1.000 respostes

El tuit que ja té més de 1.000 respostes ha generat comentaris en contra l'empresària  «classista» pel fet d'acusar-lo de ser de la part més baixa de la societat anomenant-lo «lumpen», però també l'han anomenat «pallassa»  i «Barbie» entre altres.

També et pot interessar...