Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Manifestació unionista

La polèmica acció que preparen els antiCDR per evitar talls a BCN

Després de gairebé 80 dies de talls de trànsit, estan cansats: «Som més de 200 i els veïns estan amb nosaltres»

Després de 77 dies consecutius de talls a la Meridiana de Barcelona per part dels CDR, un grup de constitucionalistes i veïns s’han coordinat per manifestar-se en contra: «Som més de 200 i els veïns estan amb nosaltres», han afirmat a ‘Crónica Global’. D’aquesta manera volen que quedi constància del malestar que han estat generant els talls entre els ciutadans que volen entrar o sortir de la ciutat per aquesta via.

Més de 200 antiCDR coordinats

L’objectiu d’aquest grup d’antiCDR és  aconseguir que la Meridiana reobri i acabar amb els talls de trànsit que provoquen el grup d’independentistes més radicals. Així doncs, per assolir aquesta fita, han creat una xarxa de veïns amb, segons expliquen, suport popular, ja que els talls de trànsit durant gairebé 80 dies i la «passivitat» dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana  són «un abús del dret a manifestar-se» i els veïns s’han cansat.

En aquest sentit, el grup ha declarat que davant d’aquest abús, els veïns «sortiran al carrer tres cops al mes, a la mateixa hora i lloc que ells», a partir del dia de Reis, és a dir, del 6 de gener perquè volen congregar-se a l’estació de Sagrera-Meridiana que actualment està tancada per obres i esperaran que reobri perquè no volen «trobar-se» amb els CDR. «De cap manera volem arribar a l’enfrontament».

Tres manifestacions al mes

Així, també han recordat que el passat 17 de desembre ja es van manifestar, arribant a les 108 persones, incloent-hi alguns veïns, i hi va haver una «bona coordinació» amb el mediador de la BRIMO dels Mossos d’Esquadra. «Volem  que es repeteixi, que ambdues concentracions puguin conviure. Fins que la seva abandoni la calçada».

Per això, han anunciat que  a partir del dia de Reis «sortiran al carrer els dies 10, 20 i 30 de cada mes, juntament amb els CDR» i es quedaran a la vorera, demostrant que són «cívics» i que «es pot manifestar sense abusar d’aquest dret, deixant a milers de conductors atrapats».

També et pot interessar...