Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Manuel Valls

Manuel Valls inclou la paraula 'Ciutadans' a la marca que utilitzarà a les municipals

La notícia ha saltat el mateix dia que s'ha fet públic que Inés Arrimadas i Ramón de España tancaran la llista de la candidatura de l'ex-primer ministre francès

Manuel Valls
Manuel Valls inclou la paraula 'Ciutadans' a la marca que utilitzarà a les municipals | CatalunyaDiari.cat

Novetats importants sobre la candidatura de Manuel Valls a l'alcaldia de Barcelona. L'ex-primer ministre francès ha canviat, per tercera vegada, el nom del partit amb el qual es presenta com a alcaldable, i en aquesta última modificació ha inclòs el concepte de 'Ciutadans'. 

Així, Valls es presentarà amb la marca 'Barcelona pel Canvi - Ciutadans', després d'haver considerat prèviament la possibilitat de presentar-se amb els noms 'Barcelona Capital Europea' i 'Valls BCN 2019'.

[predef]enquesta-28-a-225[/predef]

Ha rebut el suport de Ciutadans, Lliures i UPyD

Així les coses, el candidat a l'alcaldia de la ciutat comtal incorpora les sigles d'un dels partits polítics que li dona suport, quelcom que també fan les formacions Lliures i UPyD. Ho recull el mitjà 'Betevé'.

Tal com ha explicat l'exalcalde d'Évry —França—, aquesta decisió respon a «una voluntat d'un canvi a la ciutat, l'esperit transversal de la candidatura i el suport explícit del primer partit de Catalunya». 

  • Relacionat:  Arrimadas, escridassada a Vic per un grup d'independentistes.

Inés Arrimadas i Ramón de España tanquen la llista de Valls

Inés Arrimadas
Inés Arrimadas i Ramón de España formaran part de la candidatura de Valls, tancant la llista | CatalunyaDiari.cat

 

Amb aquesta última afirmació, Valls fa referència a Ciutadans, el partit que va obtenir més vots en les últimes eleccions autonòmiques, però que malauradament no va comptar amb la possibilitat de governar arran la majoria absoluta que van aconseguir les forces independentistes. 

Aquesta, però, no és l'única novetat en relació a la candidatura de l'ex-primer ministre francès. I és que Valls ha incorporat a les seves files dues figures de força rellevància entre el sector unionista: d'una banda, Inés Arrimadas, i de l'altra, l'escriptor Ramón de España. Ells seran els encarregats de tancar la llista de la candidatura 'Barcelona pel Canvi - Ciutadans'. 

  • També pots llegir:  Les carreteres catalanes que quedaran col·lapsades en l’operació sortida de Setmana Santa.