Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Manuela Carmena pateix una altra caiguda i es trenca el turmell

Els fets van passar durant la nit d’ahir, quan l’alcaldessa de Madrid va ensopegar amb unes escales de casa seva

Manuela Carmena ha sufrido una caída en su domicilio.
Manuela Carmena ha patit una caiguda a casa seva | CatalunyaDiari.com
 

 

L’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ha tornat a caure a casa seva aquesta passada nit, i després de ser traslladada fins a l’Hospital de La Princesa, s’ha confirmat queha patit un trencament del turmell. Això vol dir que aquestes festes la cap de llista d’ Ahora Madrid haurà de guardar repòs, tal com ella mateixa ha explicat a través d’una publicació al seu compte d’Instagram.

Carmena va compartir una instantània al seu compte d’Instagram

Segons informa el mitjà ‘Europa Press’, al voltant de les 23 hores d’ahir, els serveis d’emergències van rebre un avís  sobre la caiguda de l’alcaldessa, la qual s’havia produït a casa seva quan Carmena va ensopegar amb unes escales. Per aquest motiu, els sanitaris la van traslladar fins a l’hospital madrileny de La Princesa, on després de realitzar-li diverses proves van determinar que s’havia trencat el turmell.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Posteriorment, van embenar la cama de Carmena, com es pot veure en una publicació que ella mateixa feia poc després al seu compte d’Instagram. La fotografia, que es va pujar al voltant de la 1 de la matinada,  mostra l’aparatositat de l’embenatge que li van posar, i va acompanyada del següent text: «Al final aquest Nadal toca repòs. I l’estima de la família. Moltes gràcies Samur i Hospital de La Princesa». 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Al final estas Navidades toca reposo. Y el cariño de la familia. Muchas gracias Samur y Hospital de la Princesa. #Tobillo #Samur #Navidad #Familia #FelicesFiestas

Una publicación compartida de Manuela Carmena (@manuelacarmenac) el  

Per la seva banda, diverses fonts de l’Ajuntament de Madrid han fet públic que l’alcaldessa ja ha rebut l’alta  hospitalària i, per tant, torna a estar a casa seva. A més, segons les mateixes fonts, Carmena es troba «bé».

Carmena ja va caure el passat mes de setembre

No és el primer cop que la cap de llista d’Ahora Madrid dona un ensurt d’aquesta envergadura, ja que el passat mes de setembre va ser víctima d’una caiguda similar, si bé en aquella ocasió tan sols es va fer unes quantes ferides a la cara. Concretament, aquests fets van tenir lloc el dia 17 del mes citat anteriorment.

Arran aquella caiguda, es van haver de suspendre diversos actes que havien de tenir lloc a l’Ajuntament de Madrid,  així que és possible que la història es torni a repetir, tenint en compte que la gravetat de les ferides que ha patit en aquesta ocasió és superior.