Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

L'errada de Rajoy en acomiadar-se per les xarxes de Rubalcaba

El missatge inicial ha estat corregit, però els usuaris van adonar-se'n

L'expresident del govern espanyol ha comès un error a l'hora d'enviar un missatge de condol a la família de Rubalcaba | Catalunya Diari

 

Mariano Rajoy, expresident del govern espanyol pel PP, ha tornat a posar la pota en un moment important per a la història de la política estatal. Durant els seus anys de mandat ja va deixar alguna frase cèlebre que va donar peu a fer multitud d’acudits a les xarxes socials. Ara, ja retirat de la política activa, n'ha tornat a fer una altra.  S’ha equivocat a l’hora d'enviar les seves condolences en motiu de la defunció d’Alfredo Pérez Rubalcaba pels familiars i amics en un missatge a les xarxes.

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

El missatge

Així, un missatge que tenia la intenció de ser respectuós, amb to d’homenatge i enaltiment, ha acabat sent una pífia més a l’historial de Mariano Rajoy. El missatge diu així:

En principi, podem dir que té tots els elements per ser un missatge de condol i de respecte per l'entorn d'Alfredo Pérez Rubalcaba, exvicepresident del govern de José Luís Rodríguez Zapatero, PSOE. L'error, però, ha estat que ha etiquetat Rubalcaba no amb el seu perfil, sinò com a Joe Rubalcaba, un director de cinema nord-americà.

Joe Rubalcaba, director de cine americà
Joe Rubalcaba, director de cinema nord-americà | Twitter

 

Així, en adonar-se'n de l'error, l'expresident ha tret l'etiqueta ràpidament del missatge, tot i això, va quedar constància del seu error en un moment tan delicat per la família de Rubalcaba.

Mor Alfredo Pérez Rubalcaba després de patir un ictus

Alfredo Pérez Rubalcaba ha mort avui amb 67 anys  després de patir un ictus. L'exsecretari general del PSOE i antic ministre de l'Interior estava ingressat des de dimecres a la tarda a l'Hospital Puerta de Hierro de Majadahonda, a la Comunitat de Madrid, en estat molt greu. 

El dijous dia 9 de maig, l'Hospital Puerta de Hierro de Majadahonda va emetre un segon comunicat per tal d'informar que l'estat de salut de Rubalcaba havia empitjorat i que l'exsecretari es trobava en estat s'«extrema gravetat» després de patir l'ictus. 

També pots llegir: