Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pedro Sánchez, president del govern espanyol

Sánchez es compromet a defensar l'ocupació i protegir els drets de la classe treballadora

El president espanyol assegura que la crisi del coronavirus «no pot tornar a ser l'excusa» per a més precarietat

Pedro Sánchez, president del govern espanyol
Pedro Sánchez ha optat per enviar un missatge optimista coincidint amb el dia del treballador. | CatalunyaDiari.cat

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha fet un tuit aquest divendres al matí en el marc de la diada del Primer de Maig. El líder del PSOE ha constatat el «compromís clar» del seu executiu per  «bolcar tots els esforços i recursos»  per defensar l'ocupació  i protegir els drets de la classe treballadora, perquè «ningú quedi enrere». «Aquesta crisi no pot tornar a ser l'excusa per a més precarietat i desigualtat», ha afegit.

El president de la Generalitat,  Quim Torra, per part seva, ha reivindicat la diada del Primer de Maig amb un missatge a Twitter. «En situacions de crisi  com l'actual, protegir els treballadors és  més important que mai», ha subratllat en referència a la crisi sanitària del coronavirus. Torra també ha destacat que l'1-M és una jornada de reivindicació dels drets laborals i de la feina digna.

Finalment, el líder del PSC, Miquel Iceta, ha difós un vídeo a les xarxes socials en motiu de la diada del Primer de Maig. «Convé seguir junts lluitant per la justícia, contra el virus, i conscients que només una societat més justa és una societat més lliure», remarca. El primer secretari dels socialistes afegeix que se li fa «estrany» no poder-se manifestar amb els sindicats aquest divendres, quan fa 130 anys que s'organitzen mobilitzacions pel Dia del Treballador arreu del món. Sigui com sigui, Iceta afirma que la pandèmia del coronavirus no impedeix mostrar la solidaritat del PSC amb les reivindicacions obreres i el compromís amb la justícia social.