Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mariano Rajoy

Mor sobtadament la germana de Mariano Rajoy

Tot apunta al fet que hauria patit un infart

Mariano Rajoy
Mariano Rajoy ha perdut a la seva germana Mercedes aquesta matinada | Catalunya Diari

Mercedes Rajoy Brey, la germana de l'expresident del govern Mariano Rajoy, ha mort aquesta matinada  segons informa el mitjà 'La Razón'. El cos sense vida de la difunta de 62 anys ha estat trobat al dormitori del seu domicili pel seu marit. 

Els fets han tingut lloc la matinada del dissabte al diumenge, i segons informa el mitjà en qüestió tot apunta al fet que la germana de l'expresident hauria patit un infart. Tot i que no s'han revelat més detalls, al llarg del dia es durà a terme l'autòpsia per determinar la causa final de la mort. 

Així com el seu germà, amb qui estava molt unit, Mercedes era registradora de la propietat i es trobava destinada a Madrid. Es dona la circumstància que el president ja va perdre al seu altre germà, Luis, l'any 2014.

Un any de la mort del seu pare

El novembre de l'any passat Mariano Rajoy perdia al seu pare als 97 anys. El pare de l'expresident del govern espanyol i màxim mandatari del Partit Popular era jutge i va ser president de l'Audiència Provincial de Pontevedra, a Galícia, entre els anys 1969 i 1986. 

En una ressenya del seu llibre recollida a la pàgina de la 'FAES', destaquen  dues declaracions que Rajoy va fer en el seu dia. «Un pare que és exemple i jutge, no només de professió. Un pare que s'aixecava amb ell a les cinc de la matinada durant els últims anys de facultat per ajudar-lo, com a mestre, a preparar les oposicions i aprovar-les en temps rècord, amb només 23 anys», relaten mentre també afegeixen: «Un pare que és avui el seu home de confiança; potser l'únic de veritable confiança. I un pare que li va marcar des de ben petit:  ‘pocs empipaments, poques ordres; i molt d'exemple i sentit de la responsabilitat'». 

També et pot interessar...

  • El Rajoy més íntim es confessa a 'El Hormiguero'
  • L'anunci de Rajoy que ha deixat tothom bocabadat
  • L'errada de Rajoy en acomiadar-se per les xarxes de Rubalcaba
  • Mor el pare de Mariano Rajoy