El xef Juan Pablo Felipe en una imatge del seu perfil de Twitter

Mor després d'una llarga malaltia el premiat cuiner Juan Pablo Felipe

El 2002 va guanyar una estrella Michelin davant del local 'El Chaflán'

El xef Juan Pablo Felipe, del conegut restaurant madrileny 'El Chaflán', Premi Nacional de Gastronomia 2001, ha mort aquest divendres a l'edat de 41 anys després d'una llarga malaltia.  La seva relació amb el món de la restauració va començar com a càstig, ja que tot i haver guanyat una estrella Michelin davant del local madrileny, els seus pares l'obligaven a cuinar per les seves males notes. 

  

d'Alberto Chicote  No l'oblidarem a ell, però tampoc el camí que ell, com molts altres, va obrir perquè cuinar fos alguna cosa més que només això, 

  

Juan Pablo Felipe va cursar estudis d'Empreses i Activitats Turístiques i d'Hostaleria de Madrid amb el mestre Luis Irizar i després va marxar a Londres per completar la seva formació. En un principi va començar de gerent en un petit restaurant de Vejer de la Frontera, i el 2002, ja a El Chaflán de Madrid va guanyar la seva primera estrella Michelin. 

A més de l'estrella Michelin, també va guanyar el  Premi d'Acollida i Servei de Sala de Gourmetour, els 2 Sols de la Guia Campsa, el Premi Iniciativa  Hotelera Millor Restaurant-Hotel i a la Millor Taula de Formatges, entregat pel Saló Internacional del Club Gourmets. 

També et pot interessar...