Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Puigdemont ha confirmat la mort del seu pare, Xavier Puigdemont

Mor Xavier Puigdemont, el pare de Carles Puigdemont

Així ho ha confirmat el líder de Junts per Catalunya a través del seu perfil de Twitter

Carles Puigdemont ha confirmat la mort del seu pare, Xavier Puigdemont
Carles Puigdemont ha confirmat la mort del seu pare, Xavier Puigdemont | Cedida

Carles Puigdemont ha anunciat la mort del seu pare, Xavier Puigdemont. Ho ha fet a través del seu perfil de Twitter, amb un emotiu missatge. «Fa poca estona ens ha deixat el pare. La meva mare, les meves germanes i els meus germans el recordarem com un home de bondat», ha escrit el líder de Junts per Catalunya. El pare de Puigdemont feia temps que tenia problemes de salut i de fet, havia estat hospitalitzat en diverses ocasions.

Fa una setmana deia que dubtava «de tornar a veure als seus pares vius»

Fa una setmana l'expresident parlava amb el diari britànic 'The Times' on deia que dubtava de poder tornar a veure als seus pares mai més, perquè eren massa grans i no estaven en condicions per a poder viatjar. «Probablement no els veure mai més vius»  assegurava. Amb aquestes paraules mostrava la duresa d'estar a l'exili «És dur des d'un punt de vista personal, però estar aquí em permet treballar, expressar-me, fer política i defensar la meva causa». 

Les  mostres de suport cap a Carles Puigdemont i la seva família no han trigat a arribar, sobretot a les xarxes socials, que s'han omplert de comentaris de condol i ànims per a ell i el seu entorn.