Els Mossos activen definitivament la tanqueta de canons d'aigua per les protestes a Barcelona

L'activació del vehicle ha generat tota mena de reaccions a les xarxes socials

Imatge de la tanqueta de canons d'aigua que han activat els Mossos
Imatge de la tanqueta de canons d'aigua que han activat els Mossos | Twitter

Els Mossos activen tota l'arilleria per fer front a les mobilitzacions programades pels CDR d'aquest vespre. Pere Ferrer, director general de la policia, ha reconegut aquesta tarda, però, que només ho activaran si és necessari.

En la gran mobilització que està tenint lloc aquesta tarda, s'ha activat una tanqueta de canons d'aigua, mai utilitzada a Catalunya; si bé a hores d'ara es manté en un caràcter plenament festiu i pacífic.

Sortint des de la torre Agbar, camió de canó d’aïgua. ALERTA!! pic.twitter.com/odGwNTz9fu

Brutalitat policial sota el punt de mira

Els Mossos d'Esquadra han encapçalat la repressió dels manifestants els tres primers dies de protestes arran de la sentència del judici dels presos independentistes. Unes càrregues extremadament contundents que han estat àmpliament criticades i que han sumat moltes veus del sobiranisme a exigir la dimissió del conseller d'Interior, Miquel Buch.

Sotmesos a l'atenta mirada del Ministeri d'Interior espanyol per una banda, i de la mateixa societat i polítics catalans, Buch ha comparegut avui donant suport absolut als agents desplegats, i ha culpat els mateixos manifestants de les càrregues, que ha qualificat de «provocadors» i «agitadors», i ha demanat «aïllar-los».

Tant Buch com el director de la policia catalana, Pere Ferrer, han avalat també la feina del dispositiu conjunt amb la policia espanyola i la guàrdia civil.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari