MC 12-O denuncia que SCC ha abandonat la defensa del constitucionalisme a Catalunya

L'entitat aposta perquè Espanya Respon ocupi el lideratge que, segons diuen, Societat Civil Catalana ha deixat vacant

MC 12-O demana preparació de cara a l'11 de setembre  | CCMA

El Moviment Cívic 12 d'Octubre considera que Societat Civil Catalana (SCC) ha abandonat «la defensa dels principis del constitucionalisme cívic» a Catalunya, així com el lideratge que se li havia atorgat. A través d'un comunicat, l'entitat denuncia que SCC ha generat «desmobilització i desconfiança» i que «s'ha entregat al servei partidista».

En aquest context, MC 12 d'octubre aposta perquè Espanya Respon, fundació espanyola amb seu a Suïssa, ocupi el lideratge que ha abandonat SCC i ajudi les associacions de la «resistència civil» a Catalunya. Moviment Cívic 12 d'Octubre defensa que hi ha d'haver unitat d'acció i mobilització de la «resistència del constitucionalisme» davant els esdeveniments que es preveuen en els pròxims mesos.

Demanen fer front a les «institucions colpistes» de Catalunya

Segons l'entitat, cal defensar la llibertat, els drets civils dels ciutadans així com la igualtat i «l'imperi de la justícia democràtica». També fa una crida a la unitat davant la proximitat de l'Onze de Setembre, la sentència de judici, l'1-O i el 12-O. Unes dates que, segons diuen, requereixen una «ràpida capacitat de mobilització»

Moviment Cívic 12 d'Octubre assegura que les «institucions colpistes» de Catalunya i les seves «entitats subvencionades» ja han anunciat la seva intenció d'intentar un «nou cop d'Estat contra la democràcia espanyola». El comunicat està firmat president de Moviment Cívic 12-O, Ángel H. Guardia, que alhora es presenta com el delegat a Catalunya de la fundació Espanya Respon. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari