Un membre de l'ANC crea polèmica amb un tuit sobre l'accident del caça de l'Exèrcit

El tuit exposava: «Espero que cap espècie marina hagi patit»

La menor volia aconseguir més seguidors a Twitter
Un membre de l'ANC crea polèmica amb un tuit sobre l'accident del caça de l'Exèrcit | Cedida

Un membre de la direcció de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha creat polèmica per la publicació de dos tuits en referència a l'accident ocorregut aquest dilluns per un caça de l'Exèrcit de l'Aire. L'home ha eliminat el tuit més polèmic, però n'ha fet un altre que compta amb 75 comentaris.

Segons l'home, amb l'accident del caça s'està «contaminant l'ecosistema»

El membre de l'ANC ha enllaçat el tuit de l'Exèrcit de l'Aire i ha escrit: «Contaminant l'ecosistema. Espero que cap espècie marina hagi patit». Aquesta resposta a les primeres informacions en què s'anunciaven les tasques de rescat del pilot Francisco Marín Núñez ha indignat a molts usuaris. 

A més, no només ha retuitat la publicació anterior, sinó que també l'ha comentat dient: «Ja estan els 'capullos' de l'exèrcit llençant residus al mar!». Encara que hagi esborrat els tuits, els usuaris indignats no han trigat a fer captures de pantalla per deixar constància dels missatges.

Una hora més tard del primer tuit, quan s'ha anunciat la mort del pilot, el secretari nacional de l'Assemblea ha retuitat un article i ha comentat: «Vale». Molts usuaris han denunciat el tuit i han mostrat el seu rebuig a aquesta classe de comentaris dient-li «miserable», «escòria» i «covard», per haver esborrat el tuit anterior.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari