Un avió de l'Exèrcit de l'Aire s'estavella a La Manga, Múrcia

En aquests moments, embarcacions del Plan Copla es desplacen a la zona per a la cerca de la tripulació

Un avió de l'Exèrcit espanyol cau al mar a Múrcia
Un avió de l'Exèrcit espanyol cau al mar a Múrcia | Cedida

Un avió, que pertany suposadament a l'Exèrcit de l'Aire, ha caigut aquest matí al Mar Mediterrani, davant La Manga del Mar Menor (Múrcia). El succés ha tingut lloc cap a les 9.38 hores, quan un centenar de trucades des del municipi alertaven al telèfon d'emergència 112 que un avió, pel que sembla un dels models que utilitza per a la formació la Patrulla Àguila, havia caigut al mar. L'Exèrcit investiga si el pilot ha pogut saltar de l'avió per salvar la seva vida.

  

No se sap l'estat del pilot

En aquests moments, embarcacions del Plan Copla de la Regió de Múrcia es desplacen a la zona per a la cerca de la tripulació, encara que no està confirmat el nombre de pilots que hi havia en l'avió. De moment es desconeixen les causes de l'accident i s'estan duent a terme les tasques de recerca de la tripulació, i per tant encara no se sap quin és l'estat dels tripulants ni si hi ha víctimes mortals.

Segons les primeres informacions, l'avió estava fent una maniobra que no ha pogut acabar i finalment ha caigut a l'aigua.  Es tracta d'un reactor C101 que ha caigut a l'aigua prop de la costa, segons han explicat alguns banyistes. 

Es tracta d'un avió d'entrenament avançat que permet una formació aeronàutica completa des de les primeres fases de vol fins a la transició als avions de combat. Va ser construït totalment a Espanya.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari