Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gabriel Rufián al Congrés durant el debat d'investidura de Sánchez

'El negre de VOX' torna a atacar Rufián: «Ja t'està bé aquesta, colpista»

Bertrand Ndongo ha publicat l'himne espanyol en un vídeo amb la 'rojigualda' contestant a un tuit del portaveu d'ERC en què criticava la primera moció de Vox a Múrcia

Ndongo vs Rufián
'El negre de VOX' torna a atacar Rufián: «Ja t'està bé aquesta, colpista» | CatalunyaDiari.com

 

Bertrand Ndongo, més conegut com 'el negre de VOX', ha tornat a incendiar les xarxes. Novament contestant un tuit de Gabriel Rufián, altra vegada ha insultat el portaveu d'ERC. «Ja t'està bé aquesta, COLPISTA. Si et quedes amb ganes, en tinc una altra amb lletres, i amb una àguila molt gran que et farà sortir corrents», ha publicat Ndongo amb un vídeo acompanyat de la bandera rojigualda i l'himne espanyol.

El tuit de l'adepte del partit d'extrema dreta ha provocat nombroses reaccions, tant en la seva defensa, que li han donat més de 500 'likes', com en contra. «Una àguila i un senyor negre... una bonica història», exclama un dels usuaris.

«Bertrand, en el franquisme series el senyor que li serveix la sopa a Abascal... això en el millor dels casos. Àguila és la que t'han ficat al cap, àguiles, ocellots i mala educació», apunta una altra crítica. I és que que Ndongo sigui camerunès i suport incondicional de VOX ha causat molta sorpresa. 

Ara, el que no sorprèn gens és que hagi contestat així el tuit de Rufián; sense anar més lluny, Ndongo li va declarar la guerra al portaveu d'ERC quan el va gravar a les portes del Congrés, a Madrid, demanant-li que marxés d'Espanya. Poc després publicava el vídeo a Twitter titllant-lo de «el paio amb més cara del planeta».

El tuit de Rufián en qüestió criticava la primera moció de VOX Múrcia, que ha acordat  implantar una bandera d'Espanya de 300 m², la més gran del país, a la plaça Circular del municipi: «15% d'atur, 51% d'atur juvenil, 20% d'atur femení, 40% de pobresa infantil, 17% de pobresa energètica, 13a renda per capita de 17 CCAA, 417 desnonaments en el 1r trimestre, 9.2323.000.000 euros de deute públic... Poseu banderes més grans, poseu», declarava el diputat.

En defensa seva i criticant el tuit de Ndongo, un usuari ha assenyalat que «cap bandera per gran que sigui taparà la fam, l'atur, els desnonaments, la corrupció, etc. Un fet que, sigui on sigui, paguem els de sempre». Paral·lelament, en contra de Rufián, diverses persones han aprofitat l'ocasió per recordar-li els símbols i les senyeres penjades dels edificis institucionals catalans, que també són, segons ells, un ús «intolerable» de banderes per amagar la realitat que viu Catalunya.

També et pot interessar...