Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del vídeo de Rufián i 'el negre de VOX'

'El negre de VOX' a Rufián: «Marxa ja del parlament espanyol»

L'home demana que el republicà abandoni Espanya

Un camerunès, proclamat obertament votant de VOX, va publicar aquest dilluns un vídeo a través de les xarxes socials on 'assaltava' al diputat d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, en ple carrer. Bertrand Ndongo va dirigir-se ràpidament cap al diputat amb una intenció clara: sotmetre'l a un seguit de preguntes per incomodar-lo.

Ndongo, que considera Rufián «l'home amb més cara del planeta», demana al diputat que abandoni el parlament espanyol perquè segons el discurs que segueix Rufián es tracta  d'un parlament «opressor».

«T'emportes 80.000 euros l'any d'un parlament opressor»

El camerunès li pregunta a Rufián perquè forma part del parlament espanyol si considera que «Espanya és un país opressor». Rufián respon que està al parlament perquè «els nois d'Altsasu fa anys que estan a la presó per un turmell trencat d'un Guàrdia Civil». Tot seguit li recrimina que  s'emporti «80.000 euros l'any d'un parlament opressor» i l'insta a dimitir mentre que el diputat respon amb sarcasme que demana perdó perquè «sóc el que més conra dels 350».

Abans d'acabar el vídeo però Rufián envia un missatge al programa de Susanna Grisoa, 'Espejo Público', ja que ha reconegut a Ndongo, 'el negre de VOX' a qui han donat veu i han promocionat des del programa. D'altra banda, Bertrand, va esmentar a Rufián al tuit que conté el vídeo. El d'Esquerra Republicana no va dubtar en contestar al missatge amb aquesta piulada:

També et pot interessar...