Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Inés Arrimadas en una roda de premsa al Congrés el 31 de gener de 2020

Les novetats sobre el nadó que tindrà Inés Arrimadas

En una conversa amb Federico Jiménez Losantos en el seu programa, la diputada ha donat pistes sobre el sexe de la criatura

Inés Arrimadas en una roda de premsa al Congrés el 31 de gener de 2020
Inés Arrimadas ha donat detalls sobre el seu embaràs | EP

Inés Arrimadas, la diputada i portaveu de Ciutadans  al Congrés, està embarassada de 6 mesos. Malgrat això, la possible successora d'Albert Rivera al capdavant de la formació taronja manté la discreció i no ha revelat el sexe de la criatura. Tanmateix, Arrimadas, que és habitual a 'Es la mañana de Federico', ha assistit com a convidada al programa de Losantos i aquest pot haver donat pistes.

«(...) Quan vingui la criatura, el nen», deia Arrimadas després que el locutor li estirés una mica de la llengua. «Em toca a finals de maig. Ho porto súper bé. Estupenda, amb molta energia, animada, amb ganes de fer coses. L'embaràs  en el segon trimestre em va bé. No he comprat res encara, no tinc temps (...) Em fa il·lusió tenir temps per comprar cosetes», ha avançat la diputada al programa.

Primàries a C's

En un mes, Arrimadas també haurà de fer front a la decisió que prengui C's envers el futur del partit perquè el pròxim 15 de març se celebra el congrés extraordinari de la formació taronja, tal com va avançar a finals de novembre el president del Consell General, Manuel García Bofill.

També et pot interessar...