Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ortega Smith

Ortega Smith, sobre les dones: «Tenen dret a tallar-se els cabells i les ungles, però no a avortar»

El candidat de VOX al'alcaldia de Madrid ha manifestat que «la família ha de ser unaprioritat» i ha declarat que la formació d'ultradreta vol ajudarles dones que es veuen obligades a realitzar aquesta pràctica

Ortega Smith
Ortega Smith, sobre les dones: «Tenen dret a tallar-se els cabells i les ungles, però no a avortar» | Ortega Smith

 

Polèmiques paraules les de Javier Ortega Smith, l'alcaldable de VOX a Madrid. En unes declaracions davant dels mitjans, el membre de la formació ultradretana ha manifestat que «les dones tenen dret a menjar més o menys, a tallar-se els cabells o les ungles», però «no a posar fi a la vida d'un nen», en referència a la llei de l'avortament.

L'advocat ha justificat aquestes paraules matisant que «si es talla les ungles, està decidint sobre el seu propi cos». En canvi, «quan has engendrat una vida, ja no és el teu cos, sinó un ésser viu independent».

«No existeix un dret a l'avortament, sinó a la vida»

Ortega Smith, però, no s'ha quedat aquí, i ha expressat el següent: «No existeix un dret a l'avortament, existeix un dret a la vida». A més, ha mostrat la voluntat del seu partit d'ajudar a totes aquelles dones que viuen el «terrorífic drama de veure's abocades» a aquesta situació, ja sigui per qüestions econòmiques, per falta d'informació o per haver estat abandonades, entre altres.

L'objectiu final de la formació d'ultradreta és «acabar amb el negoci sanguinari de les màfies i els lobbies que viuen de l'avortament», ja que, tal com Ortega Smith s'ha encarregat de recalcar, «creiem que no és un dret posar fi a la vida d'un ésser innocent com és el nen que portes en el teu interior».

Consideren que «la família ha de ser una prioritat»

Les paraules de l'advocat pretenien reforçar les declaracions dutes a terme per Rocío Monasterio, companya seva de partit i també candidata a la Presidència de la Comunitat de Madrid, la qual va exposar que «la família ha de ser una prioritat», sobretot en aquests moments en què la taxa de natalitat Espanyola està caient fins a nivells preocupants.  

També et pot interessar...

  • VOX vol suprimir el centre LGTBI de Barcelona perquè «no té cap sentit».

  • VOX assegura que si governa tancarà TV3 i La Sexta.

  • La meitat dels integrants de VOX a Catalunya, imputats.