Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Pablo Iglesias assegura que els homes feministes són millors al llit

En una entrevista rescatada per ‘Espejo Público’, el líder de Podemos ha defensat el feminisme

Entrevista a Pablo Iglesias a 'Espejo Público'
Pablo Iglesias ha afirmat que els homes feministes són millors al llit | Antena 3

Pablo Iglesias ha fet una afirmació molt sorprenent. El secretari general de Podemos va realitzar una entrevista amb el psicoanalista i escriptor Jorge Alemán, publicada al novembre i rescatada per 'Espejo Público' d'Antena 3, on tracataven el tema del feminisme i tota la repercusió que té aquest moviment en tots els nivells, segons ha acançat 'La Coctelera'. 

Pablo Iglesias, els homes feministes ho fan millor

A l'entrevista van parlar sobre el posicionament de Podemos respecte el feminisme i la seva defensa a ultrança per la igualtat de la dona en el panorama nacional. Llavors Pablo Iglesias va sorprendre tothom amb les seves paraules quan va afirmar de manera rotunda, però amb humor: «Hi ha una frase que utilitzen els sectors més disbauxats del moviment feminista que a mi m'encanta.  Els homes feministes 'follen millor'. Crec que aquí estan assenyalant clarament un tipus de masculinitat feminista».

Unes paraules que van provocar moltes rialles al plató i que Susana Griso afirmés: «Estic pensant que mai he estat amb un home no feminista i no puc opinar». Les declaracions de Pablo Iglesias també s'han viralitzat i s'han unit a la polèmica que ja hi havia amb Mariló Montero, per la resposta del líder de Podemos a la presentadora del 'Matí' de TVE l'any 2014: «L'assotaria fins que sagnés… Aquesta és la cara B del nacional popular». Ella va dir que «es un home obscur, no és l'estendart del 15M ni el prototip de mascle ibèric».  

  

Mariló Montero sigue muy enfadada con Pablo Iglesias
Mariló Montero encara està molt enfadada amb Pablo Iglesias | Antena 3

 

Mariló Montero va remoure el tema quatre anys més tard al programa de Susana Griso: «No s'ha disculpat personalment, ni tampoc ha esmentat el meu nom. Va fer una disculpa generalitzada per si algú s'havia sentit ofès». Finalment la periodista va afegir que Pablo Iglesias «és un marxista reconvertit i, a més, és un psicòpata».

Pablo Iglesias està de baixa per paternitat

Els fills bessons de Pablo Iglesias i Irene Montero van nèixer prematurament amb només 26 setmates de gestació i han estat tres mesos ingressats a l'unitat de prematurs de l'Hospital Matern Infantil de Madrid. Ara, però, els petits Leo i Manuel ja han pogut anar a casa amb els seus pares.

 

Primer va ser Irene Montero qui va gaudir de la baixa per maternitat i, quan se li va acabar, va incorporar-se de nou al treball. Llavors va ser Pablo Iglesias qui es va acomiadar del Congrés dels Diputats aquest desembre i està de baixa per tenir cura dels bessons. Des del seu partit proclamen que tenen l'obligació de donar exemple i exigeixen que els permisos de maternitat i paternitat siguin iguals i intransferibles

  • Més notícies relacionades: Els ultres intenten boicotejar la presentació del llibre de Pablo Iglesias.