Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, al Congrés dels Diputats

Sánchez, a l'ull de l'huracà per la mascareta que portava: allau de crítiques

El president ha estat rebut amb una llarga ronda d'aplaudiments

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, al Congrés dels Diputats
El president ha aparegut al Congrés amb una mascareta amb una petita bandera d'Espanya | cedida

El president del govern,  Pedro Sánchez,ha estat protagonista de molts comentaris per l’última mascareta  que ha presentat al Congrés dels Diputats. En aquesta es podia veure una petita bandera  d’Espanya, fet que ha aixecat polseguera entre alguns internautes mentre que altres demanaven explicacions.

Mentre a la majoria d’estats del món és normal veure als líders amb la bandera  del país que representen, a Espanya això encara no havia succeït per part del president  socialista. Ara, aquest canvi ha despertat diferents crítiques a través de les xarxes socials.

La mascareta de Sánchez, el detall més comentat a les xarxes

Pedro Sánchez  arribava al Congrés de Diputats  mentre era rebut amb una ronda d’aplaudiments de tota la sala, després d’haver acordat un pacte històric amb la Unió Europea. El líder socialista  s’ha unit ell mateix als aplaudiments, i ho feia mentre lluïa una mascareta amb la bandera d’Espanya.

Aquest gest, potser insignificant per la majoria, ha aixecat les sospites a les xarxes i titllen a Sánchez  d’hipòcrita, argumentant que aquesta és una excusa més per guanyar votants. Altres es pregunten com definirien ara al president. «Ara Sánchez també és fatxa, no?»