Pedro Sánchez admet que es va equivocar i rectifica sobre la Fiscalia

Sánchez atribueix la seva afirmació al «cansament» de la campanya

Pedro Sánchez, en arxiu
Pedro Sánchez reconeix ara que es va equivocar al debat electoral | Catalunya Diari

Pedro Sánchez fa marxa enrere i reconeix ara que es va equivocar en garantir la tornada de Puigdemont a Espanya. «No vaig ser precís en l'afirmació, ho atribueixo al cansament», ha explicat el president en funcions del govern espanyol mentre, al fil de la qüestió, argumentava: «S'ha de ser humil i respectar la trajectòria de la Fiscalia», en una entrevista emesa a La Sexta.

L'actual president en funcions del govern espanyol matisava les seves paraules del dilluns a la nit assegurant que «són expressions que s'utilitzen durant els debats electorals». Sobre la seva afirmació que la Fiscalia depèn del govern assegurava que no va ser «precís». 

Rectifica i reconeix l'autonomia de la Fiscalia

El líder socialista no ha tingut més remei que admetre que la Fiscalia és un òrgan plenament autònom tot i que el seu nomenament «depèn del govern». Ha insistit que la feina de l'executiu és «ajudar» al ministeri fiscal a fer efectiva l'extradició de Puigdemont com més aviat millor. 

També et pot interessar...


Comentaris
Pep
Que no vingui amb romanços que es va equivocar pel cansament de la campanya electoral, ho va dir en un miting, i l'endemà ho va ratificar en una entrevista radiofònica. L'error seria creïble, si no fós per la entrevista a la ràdio.
Jaume
Aquests estan tots cansats, els polis pegan molt perque estan cansats, el Sánchez "menteux" perque esta cansat... i jo quan estic cansat ... descanso.
Toni
Jaime....k tienes k meter ha la policía y mossos....los k quemas los contenedores y se tapan la cara .también están cansados....tú también estás cansados

envia el comentari