Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pedro Sánchez

Pedro Sánchez: «M'ofèn que Guardiola digui que Espanya és un país autoritari»

El president de l'executiu espanyol ha concedit una entrevista a un mitjà esportiu i ha aprofitat per «demanar el VAR» per als partits d'extrema dreta

Pedro Sánchez
Pedro Sánchez: «M'ofèn que Guardiola digui que Espanya és un país autoritari» | Cedida

Que Pedro Sánchez és un gran seguidor del futbol no és cap secret. De fet, l'actual president de l'executiu espanyol sempre s'ha mostrat com un ferm de defensor de l'Atlètic de Madrid i un gran admirador del 'Cholo' Simeone. Ara, aprofitant el marc d'una entrevista que ha concedit al diari 'Marca', el líder socialista ha mostrat la seva opinió en relació a diversos aspectes de l''esport rei', però també ha aprofitat per parlar sobre un dels temes estrella del nostre país: la política i les eleccions generals del pròxim 28-A.

Amb tot, cal destacar que el president del govern espanyol no serà l'únic candidat a la presidència que serà entrevistat per aquest mitjà, ja que està previst que, al llarg dels pròxims dies, els presidents de les diferents formacions també facin el mateix que Sánchez.

  • També pots llegir:  Casado compara els independentistes amb «els terroristes» a Barcelona.

Tots els principals líders polítics seran entrevistats

És ben segur que tots nosaltres hem sentit alguna vegada l'expressió «no s'ha de barrejar la política i l'esport». Doncs bé, sembla que el diari 'Marca' no ha seguit aquest consell, i ha planificat cinc entrevistes amb Pedro Sánchez, Pablo Casado, Pablo Iglesias, Albert Rivera i Santiago Abascal, els principals protagonistes de la pugna política que tindrà lloc a finals d'aquest mes.

Així les coses, la primera entrevista que es publicarà serà la de Pedro Sánchez. I és que el president de l'executiu espanyol no s'ha mossegat la llengua, i ha mostrat obertament la seva opinió en relació a temes tan diversos com poden ser la Llei de l'Esport, els seus esportistes preferits, la relació que manté amb Rubiales i Tebas, el seu passat com a futbolista a l'Estudiantes... i també, com no podia ser d'altra manera, s'ha mullat sobre el que més l'apassiona en aquest món, la política.

  • Et pot interessar:  Irònic Piqué al 'preshow' de 'La Resistencia': «A Madrid m'hi sento com a casa».

«M'ofèn que Guardiola digui que Espanya és un país autoritari»

Sense cap mena de dubte, un dels titulars més sorprenents que ha deixat el president del PSOE té a veure amb el català Pep Guardiola, que actualment és l'entrenador del Manchester City. Sánchez ha llançat un dard enverinat al de Santpedor, en dedicar-li les següents paraules: «M'ofèn que Guardiola digui que Espanya és un país autoritari».

Però el líder socialista no s'ha quedat aquí, i també aprofitat per fer patent que «demanaria el VAR per als partits de la dreta, per veure quin és el més extrem». A més, ha deixat clares quina és una de les seves màximes aspiracions quant a futbol si arriba a ser president: «M'agradaria liderar el projecte d'un altre Mundial de futbol a Espanya».

 

  • Relacionat:  Guardiola destaca que Junqueras és «un pare valent i coratjós».