Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jordi Fàbrega, alcalde de la Seu d'Urgell, amb la candidata de JxCat, Laura Borràs.

Polèmica: Un alcalde de JxCat, al punt de mira per vacunar-se i per un concert massiu

Retrets a Jordi Fàbrega per la seva vacunació i també per un polèmic concert a la capital de l'Alt Urgell

Jordi Fàbrega, alcalde de la Seu d'Urgell, amb la candidata de JxCat, Laura Borràs.
Jordi Fàbrega, alcalde de la Seu d'Urgell, amb la candidata de JxCat, Laura Borràs. | Cedida

Polèmica a l'Alt Pirineu al voltant de la figura de Jordi Fàbrega, alcalde de la Seu d'Urgell per Junts per Catalunya i candidat número 3 de la formació a les comarques de Lleida, a la llista que lidera Ramon Tremosa. Fàbrega es va posar la primera dosi de la vacuna contra la covid-19 el passat 8 de gener, però segons explica 'Crónica Global', se li va denegar l'aplicació de la segona dosi perquè n'hi havia poques i «es va considerar que Fàbrega no estava en primera línia». I és que l'alcalde de la Seu d'Urgell és pediatre de professió, tot i que actualment dedica poques hores a l'exercici de la seva tasca laboral.

Fàbrega, vacunat perquè és pediatre

Una vacunació, doncs, que vindria justificada per la seva condició de facultatiu, malgrat que, segons el digital, no se li va aplicar la segona dosi. El cert, però, és que el mateix Fàbrega va explicar obertament que havia rebut la vacuna:

La vacunació, però, li ha costat retrets des del sindicat Intersindical CSC Interaltpirineu. El representant sindical de la Fundació Sant Hospital, Xavier Munt, ha criticat obertament l'alcalde de la Seu d'Urgell a les xarxes socials. No ha estat l'única crítica:

Indignació per un concert a la Seu d'Urgell

La polèmica de la vacunació, però, no és l'única que afecta el govern municipal de la Seu d'Urgell. El passat dissabte, el grup 'Búhos' oferia un concert a la capital de l'Alt Urgell que ha aixecat polseguera: segons el govern municipal, que formen JxCat i ERC, l'espectacle va respectar les normes anticovid vigents, però l'oposició, amb Compromís-PSC al capdavant, ha criticat la forma com es va fer el concert, ja que a les xarxes socials han corregut vídeos on es veuen desenes de persones dempeus i transgredint les restriccions vigents. La polèmica, també pel concert, està servida a la Seu