Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pedro Sánchez

Polèmica pel desplaçament de Sánchez a Galícia amb un jet privat

El PSOE assegura que les despeses van córrer a càrrec del partit

Pedro Sánchez, en una compareixença davant la premsa al Palau de la Moncloa
Pedro Sánchez, en una imatge d'arxiu. | Cedida

Una nova polèmica envolta el president del govern espanyol,  Pedro Sánchez. L'origen de tot plegat es troba aquest diumenge, dia 23 de febrer, quan Sánchez, que també és el secretari general del PSOE, va assistir a un míting pre electoral de la seva formació a Galícia, on hi haurà eleccions autonòmiques el proper 5 d'abril.

El vídeo corre com la pólvora i el partit en surt al pas

El 'quid' de la qüestió, però, no és la seva assistència a l'acte, sinó la manera com ho va fer. Sánchez va arribar a l'aeroport de Santiago de Compostel·la amb un 'jet' privat. En aterrar, l'esperaven una desena de cotxes. El mateix operatiu es va repetir al migdia, de tornada a  Madrid. El desplegament ha sorprès de valent per la seva envergadura després que un vídeo enregistrat de manera casolana des de l'aeroport hagi corregut com la pólvora a través de les xarxes socials.

El  PSOE s'ha afanyat a aclarir que les despeses del vol no corresponen a cap excés del càrrec de president del govern, sinó que les ha pagat el partit. A més, els socialistes han puntualitzat que entre el desplegament de cotxes n'hi havia del partit, però també del govern espanyol, en què viatjaven els escortes del cap de l'executiu central.

Sánchez dona suport a Gonzalo Caballero

Pedro Sánchez  va partir de Madrid a les 10.40 hores per ser al míting del candidat socialista a la presidència de la Xunta de Galícia, Gonzalo Caballero. A les 13.40 hores, l'avioneta viatjava, de nou, de tornada a Madrid. Malgrat els aclariments del PSOE, el fort desplegament ha aixecat polseguera.

També et pot interessar...