Miguel Bernardeau y Aitana Ocaña cogiendo un taxi el 24 de febrero en Barajas

L'últim viatge d'Aitana i Bernardeau: són a Itàlia tot i l'amenaça de coronavirus

L'últim pla de la parella no ha fet gaire gràcia als seus pares

Itàlia, especialment el nord, viu una autèntica psicosi per culpa del coronavirus. Per al moment hi ha7 morts i més de 200 contagiats, un fet que ha provocat que a moltes zones com Llombardia s'hagin pres mesures excepcionals com el tancament d'escoles, cinemes o museus, a més de recomanar a la població que no surti de casa.

Tot i això, a Milà, capital de la regió, no han volgut suspendre la seva arxiconeguda Setmana de la Moda, que com és habitual, ha comptat amb l'assistència de nombrosos personatges  famosos internacionals, entre ells dos dels joves més actualitat: Aitana Ocaña  i  Miguel Bernardeau.

La cantant i l'actor no van tenir cap mena de por i van decidir agafar un avió aquest mateix dilluns destí cap a la ciutat de la moda, tot i la preocupació dels seus pares. De fet, per les imatges penjades a les xarxes, se'ls ha pogut veure en l'última jornada de la Milan Fashion Week, concretament a la desfilada de la coneguda marca Hugo Boss

 

Normalitat tot i l'alarma a Itàlia

Una vegada allá, no van tenir cap problema en posar sobre la catifa, en aquest cas lila, prèvia a l'esdeveniment de moda. Moments abans també se'ls va poder veure arribar agafats de la mà i amb un ampli somriure, donant una imatge de total  normalitat malgrat l'alarma existent a Itàlia. I és que fins i tot van tenir temps de posar, com es va poder veure en les seves xarxes socials, al costat de la influencer amb més seguidors del món, a italiana Chiara Ferragni.

També et pot interessar...