Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Diversos manifestants aplaudint els agents de la Policia Nacional a Barcelona

Una dona amb la bandera preconstitucional es fotografia amb policies nacionals

Durant la manifestació unionista d'aquest diumenge a Barcelona diverses persones han aplaudit els agents, i els han demanat instantànies

Diversos manifestants aplaudint els agents de la Policia Nacional a Barcelona
Diversos manifestants aplaudint els agents de la Policia Nacional a Barcelona | Cedida

Després de les càrregues policials de dissabte, durant les quals es van poder veure noves i polèmiques imatges per part dels manifestants, però també d'alguns policies, aquest diumenge ha tornat la polèmica. Durant la manifestació convocada per Societat Civil Catalana (SCC), que ha aconseguit reunir, segons la Guàrdia Urbana de Barcelona al voltant de 80.000 persones, també s'han viscut alguns moments de tensió, com un participant amb una bandera preconstitucional enfrontant-se a persones amb l'estelada. 

Una dona amb una bandera preconstitucional, al costat dels policies nacionals

Ara bé, una imatge molt polèmica ha estat la d'uns agents de la Policia Nacional, que durant el pas dels manifestants han accedit a fer-se algunes fotografies amb ells. Destaca sobretot una instantània, en la qual es pot veure una dona completament envoltada amb una bandera preconstitucional, somrient al costat dels policies. Cal destacar, però, ha estat una excepció, i que molts altres manifestants s'han fotografiat amb banderes d'Espanya, i també han aplaudit els policies. 

També et pot interessar...