Els presos en vaga surten de l'hospital i tornen a Lledoners

Jordi Sànchez ha explicat a través del seu Twitter que han rebut una «atenció extraordinària»

Imatge dels presos independentistes compartida per Òmnium Cultural
Imatge dels presos independentistes compartida per Òmnium Cultural | Twitter

Jordi Sánchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn tornen aquest dilluns, 24 de desembre, a la presó de Lledoners després del seu periple a l'hospital de Terrassa. Ha estat el mateix Jordi Sànchez, que va estar un total de 20 dies en vaga de fam, qui ha explicat a través del seu Twitter que tornaven avui al centre penitenciari. 

El mateix número dos de Junts per Catalunya i excap de files de l'ANC, Jordi Sànchez, ha explicat a través d'una piulada que han rebut una «atenció extraordinària» i que el tracte per part del personal de l'hospital del Vallès Occidental ha estat «excel·lent». 

 

Una vaga de 20 dies 

Sànchez i Turull, en aquest sentit, van ser els pioners de la iniciativa quan optaven per iniciar una vaga de fam a la presó de Lledoners. Rull i Forn, d'altra banda, s'hi sumaven dies després i sobredimensioaven la protesta. Finalment, però, un dia abans del 21-D, els presos van optar per aturar la seva acció i van ser traslladats a l'hospital de Terrassa per precaució

Dies abans, els expresidents de la Generalitat havien fet un clam comú per demanar als presos que fessin un recés definitiu a la seva protesta. Ara, doncs, els presos independentistes tornen a la presó de Lledoners. 


Comentaris

envia el comentari