rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Els presos en vaga surten de l'hospital i tornen a Lledoners

Jordi Sànchez ha explicat a través del seu Twitter que han rebut una «atenció extraordinària»
Imatge dels presos independentistes compartida per Òmnium Cultural | Twitter

 

Jordi Sánchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn tornen aquest dilluns, 24 de desembre, a la presó de Lledoners després del seu periple a l'hospital de Terrassa. Ha estat el mateix Jordi Sànchez, que va estar un total de 20 dies en vaga de fam, qui ha explicat a través del seu Twitter que tornaven avui al centre penitenciari. 

 

El mateix número dos de Junts per Catalunya i excap de files de l'ANC, Jordi Sànchez, ha explicat a través d'una piulada que han rebut una «atenció extraordinària» i que el tracte per part del personal de l'hospital del Vallès Occidental ha estat «excel·lent». 

 

 

 

Una vaga de 20 dies 

Sànchez i Turull, en aquest sentit, van ser els pioners de la iniciativa quan optaven per iniciar una vaga de fam a la presó de Lledoners. Rull i Forn, d'altra banda, s'hi sumaven dies després i sobredimensioaven la protesta. Finalment, però, un dia abans del 21-D, els presos van optar per aturar la seva acció i van ser traslladats a l'hospital de Terrassa per precaució

Dies abans, els expresidents de la Generalitat havien fet un clam comú per demanar als presos que fessin un recés definitiu a la seva protesta. Ara, doncs, els presos independentistes tornen a la presó de Lledoners. 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris