Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Santiago Abascal durant l'acte d'inici de campanya a l'Hospitalet el 31 d'octubre

El PSOE cau i VOX creix en la penúltima 'enquesta prohibida' del 10-N

Sánchez continuaria guanyant i els de Rivera aconseguirien refer-se dels pèssims resultats

Santiago Abascal durant l'acte d'inici de campanya a l'Hospitalet el 31 d'octubre
VOX es manté a l'alça en la penúltima 'enquesta prohibida' | Cedida

Un dia abans de les eleccions generals que se celebren aquest diumenge 10 de novembre, el 'Periòdic d'Andorra' ha publicat la penúltima 'enquesta prohibida'. Aquesta darrera entrega mostra  la tendència a l'alça del partit liderat per Santiago Abascal, VOX,  mentre que el PSOE, malgrat guanyar les eleccions,  comença a baixar igual que ho fa el PP.  Aquesta situació faria que Sánchez continues necessitant pactar amb els partits independentistes o l'abstenció del PP, ja que no aconseguiria la majoria absoluta.

C's es refà de les pèssimes xifres

Així doncs, VOX es consolidaria com a tercera força política a Espanya, com bé mostraven les altres edicions de l''enquesta prohibida' però cada cop ho faria amb una major quantitat d'escons. Per la seva part, el partit de Pablo Iglesias,  Unides Podem es mantindria en quarta posició.  Pel que fa a la formació taronja, aconseguiria refer-se de les pèssimes xifres que havia obtingut anteriorment en el sondeig malgrat que els resultats seguirien sense ser els esperats pels de Rivera.

D'altra banda  la crescuda de l'independentisme ha frenat a Catalunya, poques hores abans dels comicis. No obstant això, ERC continuaria obtenint els mateixos resultats i la CUP mantindria el seu debut al Congrés.

També et pot interessar...