Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Puigdemont

Puigdemont considera «fake news» la mort de Franco

L'expresident de la Generalitat i líder de JxCat ha compartit dues piulades a Twitter on dona a entendre que la dictadura mai ha arribat a la seva fi

puigdemont
Puigdemont considera «fake news» la mort de Franco | Catalunya Diari

Carles Puigdemont ho ha tornat a fer. L'expresident de la Generalitat s'ha servit del seu compte de Twitter per fer patent un cop més l'opinió que té respecte del panorama social, polític i jurídic que es viu actualment a Espanya, donant a entendre que en realitat la dictadura mai va arribar a la seva fi.

La mort de Franco, una «fake news»

En aquest sentit, Puigdemontha compartit dues piulades amb pocs minuts de diferència. En la primera d'elles ha adjuntat el vídeo on Arias Navarro fa pública la mort de Franco, acompanyada de les paraules «fake news».

Tot seguit, l'expresident de la Generalitat ha compartit un altre vídeo, aquest cop de la televisió francesa, concretament del moment en què es feia ressò que Joan Carles I seria el substitut de Franco. En aquesta ocasió, però, les paraules que ha compartit s'oposen a les de la publicació anterior: «True News».

Aniversari de la mort de Franco

Puigdemont no ha escollit el dia d'avui de manera aleatòria, com era d'esperar. I és que el 20 de novembre de 1975 va marcar un abans i un després en la història d'Espanya, ja que el dictador Francisco Franco moria quaranta anys després de dur a terme el cop d'estat que va submergir el país sencer en un dels seus períodes més foscos i durs. Amb tot, l'exhumació d'aquest no es va produir fins el passat mes d'octubre.

Així les coses, avui els usuaris de Twitter s'han fet ressò de les paraules de Puigdemont, i la majoria d'ells les han trobat força divertides, tal com es pot deduir dels comentaris que hi han deixat: 

També et pot interessar...