Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Puigdemont

Puigdemont fa ús de la ironia per referir-se al pacte entre PSOE i Unidas Podemos

L'expresident de la Generalitat ha evitat opinar sobre la qüestió fent patent que «m'agafa molt lluny»

Puigdemont
Puigdemont fa ús de la ironia per referir-se al pacte entre PSOE i Unidas Podemos | Catalunya Diari

«M'agafa molt lluny». Amb aquestes paraules ha respost Carles Puigdemont a la pregunta sobre què li semblava el pacte entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, el qual es va fer públic aquest mateix dimarts i no ha estat exempt de polèmica. La mateixa resposta que ha donat en relació amb la postura d'ERC al respecte.

Puigdemont fa ús de la ironia

Així les coses, l'expresident de la Generalitat ha decidit fer ús de la ironia després de rebre diversos representants del moviment independentista català a França, que s'han desplaçat fins a la Casa de la República —a Bèlgica— amb l'objectiu de reivindicar la Catalunya Nord mitjançant una delegació del Consell per la República a Perpinyà.

A la reunió hi han estat presents la periodista francesa Júlia Taurinyà i l'escriptor Joan Lluís Lluís, ambdós representants de la delegació. Amb tot, Puigdemont ha rebutjat fer cap classe de declaració davant dels mitjans un cop havia finalitzat la trobada.

Errejón ja va pronunciar les mateixes paraules

Cal recordar que aquesta no és la primera vegada que un representant polític de l'esfera nacional pronuncia aquestes paraules. En aquest sentit, el passat mes de maig Íñigo Errejón l'utilitzava per opinar sobre la suspensió dels presos independentistes després de les eleccions del 28 d'abril.

També et pot interessar...