Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Puigdemont i Artur Mas a Waterloo

Puigdemont i Mas acorden el futur de JxCAT a Waterloo

Els dos expresidents de la Generalitat volen reforçar el partit amb una estructura «operativa i eficaç»

Carles Puigdemont i Artur Mas decideixen el futur del partit a Waterloo
Carles Puigdemont i Artur Mas decideixen el futur del partit a Waterloo | CatalunyaDiari.cat

 

Els expresidents de la Generalitat Carles Puigdemont i Artur Mas s'han emplaçat a reforçar JxCat amb una estructura «operativa i eficaç». Així ho expliquen fonts coneixedores de la reunió que han mantingut tots dos aquest dimecres a la tarda a Waterloo (Bèlgica), per abordar l'endreça de l'espai de JxCat i PDeCAT.

Puigdemont i Mas es reuneixen per decidir el futur del partit

A la trobada, que ha durat unes quatre hores, Puigdemont i Mas també han coincidit en consolidar la sigla, després de valorar el resultat electoral del 28-A i el 26-M. Els dos expresidents volen que JxCat sigui, a partir d'ara, la marca política de referència, deixant de banda, possiblement, La Crida, espai que volia centralitzar l’independentisme català, però que finalment no ha tingut l’èxit que volien els seus impulsors.

Puigdemont i Mas, a més a més, són ara mateix els dos dirigents més implicats en gestionar tota aquesta operació, al costat d'altres actius com els consellers Miquel Buch i Damià Calvet i Meritxell Budó, o el mateix president del PDeCAT, David Bonvehí. A partir d’ara caldrà veure quines són les seves accions per reforçar la marca de JxCat.

També et pot interessar...