Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El president de la Generalitat, Quim Torra, amb mascareta, durant una reunió del Consell Executiu

Quim Torra reacciona a l'adeu de Leo Messi: «No t'oblidarem mai»

El cap del Govern ha agraït al jugador argentí «aquest temps de felicitat i d'un futbol extraordinari»

El president de la Generalitat, Quim Torra, amb mascareta, durant una reunió del Consell Executiu
Quim Torra ha reaccionat a l'adeu de Messi a les xarxes socials | ACN

Després de confirmar-se la intenció de Leo Messi d'abandonar el Barça utilitzant una clàusula del seu contracte, han estat moltes les reaccions de personalitats del món de l'esport, però no només. Un dels que ha volgut pronunciar-se sobre la notícia ha estat el president del Govern, Quim Torra, que a través del seu perfil de Twitter ha recordat al futbolista que: «Catalunya serà sempre casa teva». 

«Moltes gràcies per tot aquest temps de felicitat i d'un futbol extraordinari», ha continuat Torra, que ha volgut destacar «la sort» de «compartir uns anys de les nostres vides amb el millor jugador del món» i «un noble esportista». «No t'oblidarem mai, Leo Messi, Creu de Sant Jordi», ha finalitzat el cap del Govern el seu missatge, recordant que l'argentí va ser guardonat amb la màxima distinció de Catalunya. 

Carles Puyol es posiciona al costat de Leo Messi: «Tot el meu suport»

Una reacció que arriba poc després de la de l'excapità Carles Puyol, que a través de les xarxes socials s'ha mostrat comprensiu amb la decisió del 'crack' argentí. «Respecte i admiració, Leo. Tot el meu suport, amic», ha escrit el català a través del seu perfil de Twitter. 

Un altre famós que s'ha pronunciat ha estat el portuguès Luis Figo, que al seu perfil de Twitter ha escrit: «Un altre moment històric!». No podem saber a quins altres moments es refereix, però no han estat pocs els que han assegurat que es refereix al seu adeu al Barça ara fa 20 anys.