Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Torra presentarà una querella contra Casado per haver-li dit «desequilibrat»

El president de la Generalitat ha decidit respondre així l'acusació del dirigent del PP

Quim Torra ha anunciat que iniciarà la seva vaga de fam aquest diumenge
Quim Torra ha anunciat que iniciarà la seva vaga de fam aquest diumenge | ACN

 

Quim Torra es querellarà contra  Pablo Casado  després que aquest el titllés de «desequilibrat» el passat cap de setmana. El líder del PP el va acusar d’aquesta forma, entre altres coses, per haver demanat que Catalunya segueixi la via eslovena cap a la independència.

Segons ha avançat TV3, el president de la Generalitat ja ha decidit que presentarà en els pròxims dies una querella contra Pablo Casado per les seves paraules. Segons s’ha dit, ja hauria parlat amb els seus assessors legals per tal de fer la denúncia.

[predef]diari-de-catalunya-87[/predef]

Cal mencionar que, després de l'anunci de la querella de Torra contra el líder popular, el número dos del PP, Teodoro García, ha respost seguint el camí de Casado i ha escrit a Twitter: «Només un desequilibrat pot dir-li als CDR que 'estrenyin' tallant carrers».

Casado carrega contra Torra

El líder popular va estar present en la presentació del candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, va ser allà, durant la seva intervenció, que va carregar contra Quim Torra assegurant que «és un desequilibrat», cosa que va justificar dient que «no és un insult... veient els articles que ha fet on titlla els espanyols de bèsties, se l’ha de cessar ja».

Pablo Casado ha tornat a demanar un altre 155 per a Catalunya
Pablo Casado ha carregat en diverses ocasions contra el president de la Generalitat, Quim Torra   | CatalunyaDiari.cat

 

Per Casado hi ha un fet molt preocupant respecte el president de la Generalitat: «Quim Torra anhela la via eslovena». De fet, és un tema del qual va parlar el cap de setmana però que va tornar a repetir dilluns assegurant de nou que Torra és «un desequilibrat» i que, a més, és partidari d’un «vessament de sang».

No és la primera vegada, però, que el líder del PP acusa Torra d'aquesta forma, de fet, feia pocs dies ja li havia dedicat unes paraules semblants quan va instar Pedro Sánchez a assumir el control dels Mossos perquè «són 16.000 homes armats que no poden estar en mans d’un boig fanàtic com Torra».