Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Junqueras al Congrés dels Diputats el 21 de maig de 2019

Vídeo: Emotives paraules de Junqueras en saber que el seu fill abandonarà la presó

Artur Junqueras ha rebut la notícia enmig d'una entrevista

Artur Junqueras, pare del líder d'ERC Oriol Junqueras, no ha pogut evitar emocionar-se quan ha rebut la notícia que ha fet pública aquest matí l'Advocacia de l'Estat. En ella es demana al Tribunal Suprem que permeti a Junqueras complir amb els tràmits necessaris per recollir l'acta d'eurodiputat, tant a la JEC com al Parlament Europeu.  D'aquesta manera, podria exercir el càrrec d'eurodiputat mentre no hi hagi un suplicatori que li aixequi la immunitat.

«Tots els sants han pujat al cel»

Davant aquesta notícia, Artur ha manifestat la seva alegria tot dient «tots els sants han pujat al cel» mentre estava enmig d'una entrevista al diari 'Última Hora'. El pare de Junqueras està a Palma de Mallorca, convidat per 'Més Mallorca', tot coincidint amb la diada balear. 

En l'entrevista defensava el seu fill tot assenyalant que «és coherent i fa el que creu» i afegia que «afronta la situació sabent com de dura és». La bona notícia arribava tot just quan l'entrevistador li estava fent una pregunta, en aquest moment Artur ha perdut el fil i després ha assenyalat que aquesta decisió de l'Advocacia de l'Estat podia anar «amb la línia de l'esperança»  per la qual se li preguntava en aquell moment donat.

També et pot interessar...