Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Iglesias i el rei Felip

La cara de poema del rei quan Pablo Iglesias va jurar davant la Constitució

Felip VI va reaccionar amb cara de «fàstic» —segons els internautes— quan el líder de Podem va constituir el seu càrrec vicepresidencial

Ahir, 13 de gener, els membres del nou govern espanyol  van jurar el càrrec davant el rei Felip VI. L'acte va tenir lloc al Palau de la Zarzuela i, a banda de la importància institucional i mediàtica, va convertir-se en el centre d'atenció de l'opinió pública en les xarxes —sobretot a Twitter. Un per un van jurar davant la Constitució de tal manera que es va materialitzar l'executiu del PSOE en coalició amb Podem. Dies abans els ànims a la formació de Pablo Iglesias es van veure alterats per l'anunci de les tres vicepresidències amb què hauria de compartir poder, per tal de diluir lleugerament el seu pes decisiu.

L'esclat de les xarxes

Tanmateix, els internautes van reaccionar més sobtadament ahir, quan el secretari general i ara vicepresident de Drets Socials i Agenda 2030 va jurar el seu càrrec davant el monarca. La cara de Felip, tot un poema.  Podria ser només coincidència, sense intenció ni maldat, però el moment que va capturar el col·laborador de diversos espais Quique Peinado té una definició i és estupor; ben bé alguns l'han titllat més com a «enuig» i fins i tot «fàstic». 

També et pot interessar...