El Reial Madrid tem per la seva seguretat durant el dia del Clàssic

L'equip blanc ha preparat mesures excepcionals per assegurar la seva arribada al Camp Nou

Reial Madrid
El Reial Madrid, preocupat per la seguretat en el Clàssic | CatalunyaDiari

Queden menys de tres setmanes per la disputa del Clàssic i el Reial Madrid continua dubtant sobre si aquest es podrà disputar. Com defensava el seu capità Sergio Ramos, l'equip blanc considera que la situació continua massa tensa a Catalunya i que encara poden haver-hi problemes de seguretat que impedeixin el transcendental partit contra el Barça

El Madrid, segons explica el diari Marca, espera una resposta de les forces de seguretat que assegurin al 100% que l'encontre es podrà jugar sense interrupcions. Encara que hi ha haguts entre els Mossos, la Policia Nacionals i els dos clubs, els 'merengues' desconfien que una acció, com les anunciades pel Tsunami Democràtic, espatlli una de les cites més importants del calendari futbolístic mundial. 

Mesures excepcionals per arribar al Camp Nou 

Tot i el fort desplegament policial previst i que el Barça ha compromès la seguretat dins del Camp Nou, l'equip de Florentino Pérez hauria preparat un procediment especial per arribar a l'estadi. El Reial Madrid té previst aterrar el mateix dia del partit a Barcelona, arribant poc abans de dinar. La idea és abandonar el Prat directament des de la pista sense passar per la terminal, com sí fan en qualsevol altre partit. 

Un cop fora de l'aeroport, es dirigiran al seu hotel habitual a la ciutat comtal, el Reina Sofia, a només 800 metres del Camp Nou. Tot i que el partit és a les 8 del vespre no tenen previst fer nit. Per arribar al terreny de joc, el club estaria plantejant fer ús de dos autobusos i demanar un ampli dispositiu de seguretat que tallés els accessos des de la Diagonal a tothom que no fos resident o tingués entrada. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari