Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lorena Roldán

Lorena Roldán es disculpa per un comentari desafortunat sobre el càncer a Quim Torra

Els fets van passar ahir durant el debat sobre 'la Catalunya Real'

Lorena Roldán
Lorena Roldán va acusar Torra de no empatitzar amb els malalts de càncer | Catalunya Diari

 

Ciutadans torna a estar en boca de tots, i és que ahir durant el  debat sobre les propostes sobre 'la Catalunya Real', la diputada i portaveu del partit taronja Lorena Roldán, va fer un comentari desafortunat dirigit a Quim Torra fent referència al càncer de pit, malaltia contar la qual està lluitant la seva dona. Segons informen algunes fonts del govern, Roldán no sabia l'estat en el qual es troba la dona del president, i segons afirmen, la diputada li va demanar disculpes en acabar el Ple.

Una afirmació que va molestar a Torra

La diputada va acusar Torra de «no empatitzar ni el més mínim» amb els malalts de càncer,  en concret amb les dones que pateixen càncer de pit. Una malaltia contra la qual actualment està lluitant Carola Miró, la dona del president.

«Vostès creuen que esperar 116 dies a Reus per fer-se una mamografia no té importància. Jo els recomano que es posin a la pell d'aquesta dona, en l'angoixa d'haver d'estar esperant quatre mesos per fer-se aquesta mamografia, quan el càncer de mama, a més, és el més freqüent entre les dones del nostre país» retreia Roldán. «No crec que siguin capaços d'empatitzar gens ni mica, perquè, sinó, no pensarien ni dirien en veu alta que una cosa així són engrunes» ha sentenciat.

Davant aquestes paraules Torra va voler respondre, i ho va fer clar i contundent: «Senyora diputada, a mi no em torni a dir mai, mai, però mai més que no empatitzo amb algú que pateix càncer». Les xarxes han esclatat en contra la portaveu i lamentant el nivell de política que, segons els tuitaires, fa el partit taronja.

També et pot interessar...