Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Societat Civil Catalana contraataca: tallaran cada divendres la Via Augusta

Ho ha anunciat el seu president, Fernando Sánchez Costa

Imatge de la plaça Catalunya plena durant la manifestació de SCC el 12 d'octubre del 2017.
Imatge de la plaça Catalunya plena durant la manifestació de SCC el 12 d'octubre del 2017. | CatalunyaDiari.cat

Societat Civil Catalana  demanarà permís a l'Ajuntament de Barcelona i a la Generalitat per tallar la Via Augusta i bloquejar la sortida de la ciutat pels Túnels de Vallvidrera cada divendres fins que no acabi la protesta independentista que impedeix la circulació a l'avinguda Meridiana. Ho ha anunciat en una roda de premsa el president de l'entitat, Fernando Sánchez Costa, que ha assegurat que «els independentistes no podran anar a esquiar amb normalitat a la Cerdanya».

Segons ha detallat Societat Civil Catalana, els talls es produiran amb permís o no a la cruïlla de la Via Augusta amb el carrer de l'Hort de la Vila, abans del primer túnel, a partir del proper divendres, 6 de març.

Reclamen acabar amb els talls a la Meridiana i mirar de trobar un espai alternatiu a la protesta

Tot plegat, després d'una polèmica endegada fa uns dies per part del grup parlamentari del PSC-Units per Avançar, que aquesta setmana ha registrat una bateria de preguntes al Parlament pels talls a l'avinguda Meridiana de Barcelona, que ja acumulen 130 dies seguits després de la sentència del Suprem al procés del 14 d'octubre.

«Els talls diaris de l'avinguda Meridiana  s'han d'acabar», ha assegurat el primer tinent d'alcaldia i president del PSC de Barcelona, Jaume Collboni, que considera que l'única repercussió que tenen les protestes «és perjudicar veïns i comerciants dels districtes de Sant Andreu i Nou Barris, i afectar la mobilitat de la ciutat». En paral·lel, els socialistes han entrat una proposta de resolució on s'exigeix al departament d'Interior que busqui una ubicació alternativa per a la protesta independentista.

També et pot interessar...