El TS reactivarà les euroordres de detenció de Puigdemont, Comín Posantí, Puig i Rovira

El magistrat Pablo Llarena preveu estudiar la resolució de Manuel Marchena

El jutge Pablo Llarena preveu reactivar les euroordres dels líders del procés | cedida

El Suprem té previst reactivar les euroordres de detenció de Carles Puigdemont, Toni Comín, Clara Posantí, Lluís Puig i Marta Rovira, segons confirma RAC1. La intenció, segons fonts del Suprem, és estudiar la resolució de Manuel Marchena i la resta de magistrats un cop es faci pública la sentència del procés. D'aquesta manera, Pablo Llarena, el magistrat que va portar tota la instrucció i va decidir retirar les euroordres, espera trobar en la sentència tots els arguments necessaris per poder reactivar l'ordre.

Llarena espera la resolució de la sentència

Segons RAC1, la intenció és reactivar les ordres europees, però el jutge Llarena no vol precipitar-se, per això s'espera a la resolució de la sentència, amb la qual es volen trobar arguments suficients perquè la justícia de Bèlgica o qualsevol altre país no pugui negar-se a entregar a Calres Puigdemont i la resta de líders del procés.

  

  

Des del Suprem, esperen que una sentència ferma pugui canviar la situació actual, ja que cal recordar que Alemanya no va voler entregar Puigdemont per rebel·lió. Segons les fonts del Suprem, la decisió de la justícia alemanya va deixar «un regust agredolç» de la col·laboració amb altres fiscalies d'Europa. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari