Estelades i pancartes al Campu Nou

Noves instruccions de Tsunami Democràtic de cara el Clàssic

El moviment assegura que es necessitaran «milers de persones» dimecres, i que cal portar «ràdio, aigua i entrepà»

Tsunami Democràtic continua donant algunes pistes sobre la mediàtica i ja més que anunciada acció que durà a terme el pròxim dimecres, 18 de desembre, durant el Clàssic al Camp Nou. Aquest dilluns, a última hora de la tarda, el moviment, al qual no se li coneixen líders públics, ha compartit un nou missatge a través dels seus canals, en el qual torna a insistir en la importància de l'acte. 

«Cal portar ràdio, aigua i entrepà»

En concret, Tsunami demana als seus seguidors que vagin «a veure el Clàssic». «Dimecres es necessitaran milers de persones per fer l'acció», assegura. «Com a tots els partits, cal portar ràdio, aigua i entrepà».

Nou persones vinculades amb un tall a l'AP-7, citades a declarar

Recordem que aquesta mateixa tarda també s'ha sabut que la Policia Nacional ha citat a declarar unes nou persones, suposadament vinculades amb el tall de l'AP-7 a l'altura de Salt, el passat 12 de novembre, just després del que va tenir lloc a la Jonquera. 

En aquell cas, l'ocupació va desembocar en un desallotjament forçat dels Mossos d'Esquadra, i també en càrregues als mateixos carrers del municipi gironí, on molts manifestants van anar a parar després de ser evacuats de l'autopista. De fet, recordem que fa tan sols uns dies la policia va detenir quatre persones acusades d'haver participatde forma activa en els mencionats talls. 

També et pot interessar...