Les peticions de Tsunami Democràtic per les accions previstes de l’11 al 13 de novembre

Demanen a tothom tenir «una actitud tenaçment no violenta»
Manifestants cinc oros
Peticions de Tsunami Democràtic de cara a l'«11-S de tres dies» | Catalunya Diari

 

Hi ha convocades més de 300 accions arreu del territori català per aquest 9-N, sota la idea de dur a terme una jornada de desobediència a la Junta Electoral Central prèvia a les eleccions de diumenge.  Però, a més, Tsunami Democràtic ha anunciat una sèrie de peticions de cara a «la seva acció més ambiciosa proposada».

 

Peticions per a després de les eleccions

En concret, serà com un «11s de tres dies», de l’11 al 13 de novembre, i, en aquest sentit, Tsunami Democràtic ha compartit una sèrie d’aspectes a tenir en compte de cara a les mobilitzacions previstes després de les eleccions del 10-N.

 

Així, totes aquelles persones que vulguin participar, hauran de «descarregar-se la darrera versió de l’app», després de tots els intents del govern espanyol de clausurar-la, perquè serà per aquesta per on articularan totes les activitats i mobilitzacions.

 

A més, caldrà «demanar festa a la feina almenys un dels tres dies, estar disposat a desplaçar-se pel territori i, si és possible, passar la nit fora». En aquest sentit, recomanen «portar roba d’abrigar, bateries extra pel mòbil, queviures, sac de dormir i tenda de campanya». Sense oblidar en cap moment que tothom ha de tenir «una actitud tenaçment no violenta».

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari