Tsunami Democràtic anuncia la seva «acció més ambiciosa»

Suposarà un «11s de tres dies»

Milers de persones s'han sumat a la gran manifestació d'aquest dissabte a Barcelona
Els actes podrien suposar grans manifestacions   | Cedida

Tsunami Democràtic ha llençat un comunicat sobre les accions previstes la pròxima setmana. Fa uns dies, la plataforma animava a tothom a organitzar-se per fer actes 'festius' i 'reivindicatius' durant la jornada de reflexió. Ara, ha anunciat que de l'11 al 13 de novembre es durà a terme «l'acció més ambiciosa proposada» que serà com un «11s de tres dies».

Segons informa la plataforma, per al moment hi ha més de 300 accions programades a diferents municipis durant la jornada de reflexió de demà. Afirma que és una convocatòria que, a més de desobeir la JEC, suposa la primera vegada que s'utilitzarà l'aplicació de Tsunami, enfocada com un «test» de cara a les jornades de protestes «continuades» de l'11 al 13 de novembre.

Un «11s de tres dies»

Tsunami informa als seus usuaris que és important descarregar-se l'última versió de l'aplicació, ja que tot i els intents del govern espanyol de clausurar-la, han aconseguit fer la que consideren «la versió més segura». A més, respecte als pròxims 11, 12 i 13 de novembre, la plataforma afirma: «Suposaran l'acció més ambiciosa proposada per Tsunami Democràtic fins ara. Preparem-nos per a un 11s de tres dies».

L'organització manté que fins que «no hi hagi una solució política a l'exercici del dret a l'autodeterminació, la llibertat dels presos, exiliats i represaliats i el lliure exercici dels drets fonamentals, la gent continuarà mobilitzada i demostrant la seva força». En el comunicat, també assegura que tot el que cal per participar en les actes convocats és: «Demanar-te festa a la feina almenys un dels dies» , «estar disposat a desplaçar-te» i si es pot «passar la nit fora»,

A partir del dissabte 9 de novembre totes les accions de Tsunami seran dirigides a través de l'aplicació, Twitter, Telegram i Instagram. Alguns dels artistes que participaran durant els actes de la jornada de reflexió són els següents: 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari