Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Càrrecs autonòmics de Ciutadans en el Consell de composició de la gestora del partit

Un tuit d'un regidor català de C's sobre la diputada amb càncer encén la xarxa

Miguel Angel Ibáñez ha demanat disculpes pel seu comentari

La diputada d'En Comú Podem, Aina Vidal, va anunciar aquest passat diumenge el motiu pel qual no havia pogut assistir a votar en la sessió d'investidura de Pedro Sánchez, es trobava malalta. Més tard, a última hora del dia, publicava una piulada a Twitter informant que pateix «un càncer estrany, estès i agressiu» que li van diagnosticar fa un parell de mesos.

Durant el matí un regidor de Ciutadans a GavàMiguel Angel Ibáñez, contestava a una informació publicada per 'El País' fent broma sobre l'absència de Vidal en la votació, quan encara es desconeixia públicament la gravetat de la seva malaltia: «Si ja sap que passat demà assistirà... serà dominguitis? Cavalcada de Reis Mags?».

El regidor va esborrar el comentari i en va publicar un altre demanant disculpes

Ahir el matí, hores després que la diputada d'En Comú Podem fes pública la notícia, el regidor va esborrar la piulada i va publicar un altre demanant disculpes: «Vull demanar les meves més sinceres disculpes a Aina Vidal pel tuit que vaig publicar ahir. Desconeixia per complet la seva situació personal. Des d'aquí vull desitjar-li, de cor, una ràpida recuperació i molts ànims tant per a ella com per a la seva família».

Tot i la seva disculpa, la resposta negativa per part de molts usuaris no ha parat i inclús s'ha augmentat, arribant a dir-li coses com: «tard i malament», «això és el que passa quan autèntiques desferres humanes es dediquen a la cosa pública», «cínic», «ets un miserable», o «has quedat retratat, més si cap, dimiteix», entre d'altres.

 

També et pot interessar...