Jordi Turull, traslladat a la infermeria de Lledoners

L'exconseller de presidència encarava aquest divendres el seu 14è dia en vaga de fam

Jordi Turull amb la seva dona abans d'entrar per segona vegada al TS
Jordi Turull amb la seva dona abans d'entrar per segona vegada al TS | CatalunyaDiari.cat

ACTUALITZACIÓ | 20:45: No hi ha senyals d'alarma sobre la salut de Jordi Turull. Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona, ha comentat hores més tard de la notícia que «no hi ha signes d'alarma» i que tot plegat «forma part del protocol». Turull, doncs, ha ingressat a la infermeria de Lledoners per «indicació facultativa». 

Jordi Turull ha estat traslladat a la infermeria de la presó de Lledoners. L'exconseller de presidència encarava aquest divendres el seu 14è dia en vaga de fam. 

Aquest mateix matí, de fet, el mateix Turull havia fet una publicació al seu Twitter on explicava que aquest divendres era el seu 14è dia en vaga de fam. El seu estat de salut, però, ha fet aconsellable el seu trasllat a la infermeria del centre penitenciari. 

La llarga vaga de Turull

Són, de moment, 14 dies. Fa gairebé dues setmanes l'exconseller de presidència va iniciar una vaga de fam de la mà de Jordi Sánchez, i dos dies després van optar per sumar-s'hi Joaquim Forn i Josep Rull. Ara, però, la vaga de Turull hauria patit un recés important i caldrà estar a l'espera de noves informacions per veure si el polític de Junts per Catalunya pot prosseguir amb la protesta.  

«El Tribunal Constitucional resol les peticions que no activen la via Europea. Quan la via apunta a Estrasburg dilata la seva resolució. On queden els nostres drets fonamentals?», ha demanat aquest matí Jordi Turull per Twitter, hores abans s'haver estat traslladat a la infermeria del centre.  


Comentaris

envia el comentari