Rufián comparteix a Twitter un vídeo de Losantos sobre ell i Sánchez

El periodista critica la relació que tenen PSOE i ERC segons el seu criteri

Gabriel Rufián durant una trobada nacional d'ERC
Gabriel Rufián ha compartit el vídeo a través de les xarxes socials. | G3

Gabriel Rufián, sempre irreverent a les xarxes socials, ha difós a través de Twitter un vídeo en què es pot veure una de les intervencions del periodista Federico Jiménez Losantos al seu programa matinal a EsRadio. En la intervenció, gairebé teatralitzada, Losantos retrata com el PSOE va prorrogar la mesa de negociació però com, gràcies a la intervenció de Gabriel Rufián a Moncloa, va acabar corregint la seva posició:

Ajornen la mesa i acaben reculant en la decisió

Cal recordar que finalment el govern espanyol va recular després de les crítiques a la decisió de posposar la taula de negociació entre el govern espanyol i el català i va acabar dient que està disposat a celebrar-la abans de les eleccions catalanes. En un comunicat del mateix dia que van anunciar la decisió, al vespre, la Moncloa va insistir que «no es donen les millors circumstàncies per iniciar el diàleg entre governs, quan un d'ells ha posat punt final a la legislatura i el nou Govern no podrà constituir-se fins a la celebració de les eleccions anunciades» però va rectificar «per descartar qualsevol dubte respecte a la seva voluntat de dialogar».

«Manifestem la nostra disposició a celebrar la mesa de diàleg entre governs acordada, abans de les eleccions catalanes», va afirmar l'executiu de Pedro Sánchez, que va anunciar el canvi després d'una reunió a Moncloa entre el president espanyol i el portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián. «Al llarg del dia d'avui hem sentit posar en dubte la nostra voluntat de dialogar i el nostre compromís de complir amb els acords pactats», lamentava el govern espanyol.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari