Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Santiago Abascal durant l'acte d'inici de campanya a l'Hospitalet el 31 d'octubre

VOX no es talla i reparteix uns criticats ninots en un acte contra l'avortament

El partit d'ultradreta està en contra de l'avortament i a favor de la vida

Acte de VOX en contra de l'avortament, 28 de desembre del 2019
VOX ha repartit els ninots durant la campanya a favor de la vida | Cuatro

VOX ha repartit a Sevilla ninots que simulen ser fetus de 14 setmanes de gestació, en l'acte central de la seva campanya contra l'avortament.

L'acte s'ha celebrat a Gelves, Sevilla, on la portaveu d'aquest partit a l'Ajuntament, Cristina Peláez, ha llegit un manifest en el qual cita que l'avortament «és el pitjor atemptat contra els drets humans que té lloc en la societat actual, on cada any són destruïts en el si matern 55 milions de petits humans a tot el món».

La portaveu de la formació d'ultradreta ha criticat que «fa 34 anys, el Govern del PSOE ens va vendre la primera llei de l'avortament com una despenalització excepcional de casos extrems, però la llei va desplegar el seu efecte pedagògic, anestesiant les consciències de milions d'espanyols, i el colador de la salut psicològica de la mare va convertir la llei de supòsits en una llei d'avortament lliure, consolidada per la nova reforma socialista de 2010». PSOE

Cristina Peláez manifesta que VOX és l'únic partit a favor de la vida

Després, amb majoria absoluta, «Mariano Rajoy va incomplir la seva promesa de recuperar la protecció legal del no nascut, i després d'aquest engany del Partit Popular, VOX és ja l'únic partit a favor de la vida del Parlament espanyol», ha manifestat amb fermesa.

També et pot interessar...