Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La estàtua del president Lluís Companys, a una cèntrica rambla de Tarragona, amb símbols espanyols durant un acte de VOX.

VOX pinta una bandera d'Espanya a l'estàtua de Lluís Companys a Tarragona

La formació ultraconservadora va organitzar una taula informativa a la rambla del president Lluís Companys i van decorar l'estàtua de Companys amb símbols espanyols

La estàtua del president Lluís Companys, a una cèntrica rambla de Tarragona, amb símbols espanyols durant un acte de VOX.
L'estàtua del president Lluís Companys, ubicada a una cèntrica rambla de Tarragona, amb símbols espanyols durant un acte de VOX. | Twitter/@JoanMerka97

Els partits polítics es troben en la recta final d'aquesta campanya electoral exprés de cara a les eleccions d'aquest diumenge, 10 de novembre. Entre altres, la formació ultraconservadora VOX, a qui totes les enquestes auguren una clara millora dels resultats electorals del passat mes d'abril, ha dut a terme, les darreres hores, un acte a Tarragona ciutat.

Els de Santiago Abascal han organitzat una taula informativa a la cèntrica Rambla del President Lluís Companys. L'acte ha transcorregut amb normalitat però alguns han aprofitat el fet de tenir una estàtua commemorativa de Companys per decorar-la amb pintades de la bandera espanyola i penjar-li, de la mà, una altra insígnia espanyola. 

El cap de llista al Congrés dels Diputats de VOX per Tarragona, Alejandro de Anta, ha recollit l'acte en una piulada al seu compte personal de Twitter en la qual es refereix a Companys com «un altre colpista i agitador d'odi com Puigdemont i Torra».

Bandera espanyola del Balcó del Mediterrani

Així mateix, aquest passat dimarts, 5 de Novembre, VOX va penjar des del Balcó del Mediterrani una bandera gegant espanyola que portava inscrit el lema de campanya dels ultraconservadors: «Espanya siempre».