Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Telecinco prova un matí sense 'Mujeres y Hombres y Viceversa' per comprovar-ne l'audiència

Aquest dimarts allarga 'El programa de Ana Rosa' i amplia 'Cámbiame' amb un especial
'Mujeres y Hombres y Viceversa' no s'emetrà aquest migdia. | Telecinco

'Mujeres y Hombres y Viceversa' porta mesos patint una progressiva caiguda d'audiència que ha portat a Telecinco a plantejar-se els seus matins sense el programa. De fet, segons informa 'Ecoteuve', aquest dimarts Telecinco provarà quin seria el rendiment de la franja matinal en cas que ho retiressin i per aquest motiu ha estirat 'El programa de Ana Rosa' i ha ampliat 'Cámbiame' amb una edició especial.

El programa matinal que presenta Quintana durarà fins a les 13.30 hores, 50 minuts més de la durada habitual, ja que normalment el matinal acaba a les 12.40 hores. D'altra banda, 'Cámbiame' començarà 45 minuts abans, a les 13.30 hores en comptes de les 14.15 hores, per oferir una edició especial a la que han anomenat 'Cámbiame Challenge' i que, per primera vegada, serà en directe.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris