TENS TELEGRAM?

🔴Rep cada dia la previsió del temps, CLICA AQUÍ!

URGENT

🔥 Un home de 77 anys pateix cremades greus en un incendi al Baix Penedès

12 detencions i 40 mòbils robats al festival Tomorrowland

Es van arrestar nou persones per furt, dues per ordres de cerca i una per tràfic de drogues
12 detencions i 40 mòbils robats al festival Tomorrowland | Twitter / @CANAL150TVgramenet

 

12 persones van ser detingudes durant la matinada de diumenge en el festival de música electrònica Tomorrowland, al Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet. Va ser un dispositiu conjunt entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local del municipi, amb la col·laboració del personal de seguretat de l'esdeveniment.

 

Les denúncies per sostracció de mòbils s'han reduït un 60%

Els agents van detenir nou persones per presumptes delictes de furt i van recuperar fins a 40 mòbils que havien estat sostrets. En concret, van detenir una parella que portava nou telèfons a sobre que havien robat durant el festival aquella mateixa nit. Tot i això, respecte a l'any passat i l'edició anterior, les denúncies per sostracció de mòbils han disminuït un 60%.

 

Un dels detinguts traficava amb drogues dins el recinte del festival

Agents de l'Àrea de Recursos Operatius (ARRO), que també participaven en el dispositiu, van detenir un home per un presumpte delicte de tràfic de drogues. Van comprovar que l'home venia cocaïna i marihuana a l'interior del recinte del festival. Dues persones més van ser detingudes per ordres de recerca i detenció.

 

Els agents van denunciar tres persones per tinença i consum de substàncies estupefaents i armes a la via pública | Mossos d'Esquadra

 

A més, els agents van denunciar tres persones per tinença i consum de substàncies estupefaents i armes a la via pública i dues per falsificació d'entrades. Els arrestats van passar a disposició judicial aquest dilluns al jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet, que va decretar llibertat amb càrrecs.

 

La Policia Local va aixecar quatre actes per diverses infraccions i els agents treballen per identificar els propietaris dels mòbils sostrets, encara que en molts casos ja s'han aconseguit retornar. 

 

També et pot interessar...