Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge arxiu Messi i Suárez

Falsa amenaça de bomba als cotxes de Messi i Suárez a l'aeroport del Prat

Els cossos de seguretat, amb gossos especialitzats, han pogut comprovar que no hi havia artefactes explosius

Imatge arxiu Messi i Suárez
Imatge arxiu Messi i Suárez | CEDIDA

 

Ensurt majúscul per a Messi i Suárez a l'aeroport del Prat quan tornaven de les seves vacances a Eivissa. Els seus cotxes han rebut una amenaça de bomba que posteriorment ha estat desactivat pels cossos de seguretat de l'aeroport.  Els cossos de seguretat han hagut d'actuar després de rebre una trucada informant de la presència d'artefactes explosius al cotxe de Messi i Suárez, segons 'Mundo Deportivo'. Finalment, els gossos especialitzats a rastrejar explosius han pogut comprovar que tot havia estat una falsa alarma. 

Els cotxes d'ambdós jugadors es trobaven a la terminal de vols privats del Prat des de feia diversos dies, ja que Messi i Suárez havien aprofitat uns dies de descans per marxar amb les seves famílies a Eivissa. 

Luis Suárez ha d'incorporar-se als entrenaments del Barça aquest dimecres 31 de juliol. En canvi, Messi està citat per tornar als entrenaments el proper 4 d'agost. Tot i això, l'argentí podria avançar la seva arribada a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. Cal recordar que l'equip blaugrana jugarà el diumenge quatre d'agost el trofeu Joan Gamper i posteriorment realitzarà dos partits amistosos contra el Nàpols, el dijous 8 i el dissabte 10 d'agost. 

També et pot interessar...